تالار در مشهد , تالار شیک در مشهد , تالار ارزان در مشهد

.معرفی تالارها،باغ تالارها،هتل تالارها،باغسراها و سالن های همایش مشهد

تالار در مشهد , تالار شیک در مشهد , تالار ارزان در مشهد

.معرفی تالارها،باغ تالارها،هتل تالارها،باغسراها و سالن های همایش مشهد

بهتر است بدانید!

سه شنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۵۸ ق.ظ

بهتر است بدانید برای …
1. تُرد شدن کلم قرمز : اگر کلم هایی که می‌خواهید برای سالاد استفاده کنید سفت به نظر می‌رسند ، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده کنید .
راه اول : مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید . دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید . کلم‌ها را خُرد کرده و داخل آب جوش و سرکه بریزید . بعد از دو جوش ، آنها را داخل آبکش بریزید تا آبش خارج و در ضمن خنک شود . می‌بینید که چقدر ترد و خوشمزه می‌شود .
راه دوم : می‌توانید کلم خُرد شده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید ، بسیار ترد می‌شود .
2. پختن اسفناج : برای پختن اسفناج کمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را کم کنید ، اما برای آنکه اسفناج در ظرف بالا نیاید ، درب قابلمه‌ای کوچکتر از قابلمه‌ای که روی گاز گذاشته‌اید ، انتخاب کنید و روی اسفناج‌ها بگذارید . با این کار اسفناج از ظرف بالا نمی آید .
3. تازه نگاه داشتن سبزی های خُرد نشده : اگر فرصت خُرد کردن سبزی های پاک کرده را ندارید ، آنها را داخل کیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید . موقع استفاده آن را از فریزر خارج کرده و قبل از آب شدن یخ آن ، سبزی را رنده کنید ، هم ریز می‌شود و هم طعم سبزی تازه می‌دهد . البته بهتر است برای رنده کردن از دستکش استفاده کنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نکند .
4. سبز ماندن سبزیجات : اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخودفرنگی یا لوبیا سبز ، سبز بمانند و رنگ کدر به خود نگیرند ، از این روش استفاده کنید که در مدت پخت ، در ظرف را باز بگذارید یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به سبزیجات مذکور اضافه کنید .
5. از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس : کمی آب لیمو در آب سرد ریخته ، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورند .
6. از بین بردن تلخی کاهو : اگر کاهوی سالادی تلخ شده است ، می توانید آن را چند دقیقه‌ای(حدود 15 دقیقه) داخل آب نمک سرد قرار دهید . با این کار تلخی کاهو گرفته خواهد شد .
7. جلوگیری از پلاسیده شدن هویج : قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید . این کار بدین سبب است که سر هویج رطوبت آن را گرفته ، هویج را خشک و پلاسیده میکند .
8. پوست کندن گوجه فرنگی : ابتدا گوجه ها را به مدت 8 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید . پوست گوجه‌ها به راحتی جدا می‌شود .
9. پوست کندن سیر : می‌توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود . راه دیگر این است که با گوشتکوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود .
10. پوست کندن باقالا : برای پوست کندن باقلا می توانید از دو روش زیر استفاده کنید .
راه اول : با کارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید . با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.
راه دوم : برای جدا کردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن کمی نمک بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا کنید .
11. روش پختن نخود فرنگی : وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید ، آن را با غلافش بپزید . بعد از پخت ، نخود فرنگی از غلاف جدا می‌شود و روی آب می آید . این کار سبب می‌شود نخود فرنگی طعم بهتری هم پیدا کند .
12. بیرون راندن حشرات از سبزیجات : برای اینکه حشرات داخل سبزیجاتی ، مانند کلم ، گل کلم و نظایر آن را بیرون بیاورید ، 15 دقیقه آن را در آب سردی فرار دهید که با چند قاشق چایخوری نمک یا سرکه مخلوط کرده‌اید .

گردآوری توسط عقدونه .

عقدونه بزرگترین بانک اطلاعاتی مجموعه های تشریفاتی . معرفی تالار ، باغ تالار ، هتل تالار ، باغسرا و سالن همایش در مشهد .


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی