بهتر است بدانید!
بهتر است بدانید برای …
1. تُرد شدن کلم قرمز : اگر کلم هایی که میخواهید برای سالاد استفاده کنید سفت به نظر میرسند ، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده کنید .
راه اول : مقداری آب داخل
ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید . دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه
کنید . کلمها را خُرد کرده و داخل آب جوش و سرکه بریزید . بعد از دو جوش ،
آنها را داخل آبکش بریزید تا آبش خارج و در ضمن خنک شود . میبینید که
چقدر ترد و خوشمزه میشود .
راه دوم : میتوانید کلم خُرد شده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید ، بسیار ترد میشود .
2. پختن اسفناج : برای
پختن اسفناج کمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را کم کنید ، اما برای
آنکه اسفناج در ظرف بالا نیاید ، درب قابلمهای کوچکتر از قابلمهای که روی
گاز گذاشتهاید ، انتخاب کنید و روی اسفناجها بگذارید . با این کار
اسفناج از ظرف بالا نمی آید .
3. تازه نگاه داشتن سبزی های خُرد نشده :
اگر فرصت خُرد کردن سبزی های پاک کرده را ندارید ، آنها را داخل کیسه
فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید . موقع استفاده آن را از فریزر خارج
کرده و قبل از آب شدن یخ آن ، سبزی را رنده کنید ، هم ریز میشود و هم طعم
سبزی تازه میدهد . البته بهتر است برای رنده کردن از دستکش استفاده کنید
تا دست شما سرمای زیادی را حس نکند .
4. سبز ماندن سبزیجات :
اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخودفرنگی یا لوبیا سبز ، سبز
بمانند و رنگ کدر به خود نگیرند ، از این روش استفاده کنید که در مدت پخت ،
در ظرف را باز بگذارید یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به سبزیجات
مذکور اضافه کنید .
5. از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس : کمی آب لیمو در آب سرد ریخته ، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورند .
6. از بین بردن تلخی کاهو :
اگر کاهوی سالادی تلخ شده است ، می توانید آن را چند دقیقهای(حدود 15
دقیقه) داخل آب نمک سرد قرار دهید . با این کار تلخی کاهو گرفته خواهد شد .
7. جلوگیری از پلاسیده شدن هویج :
قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید . این کار بدین سبب
است که سر هویج رطوبت آن را گرفته ، هویج را خشک و پلاسیده میکند .
8. پوست کندن گوجه فرنگی : ابتدا گوجه ها را به مدت 8 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید . پوست گوجهها به راحتی جدا میشود .
9. پوست کندن سیر :
میتوانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن به
راحتی جدا شود . راه دیگر این است که با گوشتکوب ضربهای آرام به سیر بزنید
تا پوست آن راحت جدا شود .
10. پوست کندن باقالا : برای پوست کندن باقلا می توانید از دو روش زیر استفاده کنید .
راه اول : با کارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید . با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.
راه دوم : برای جدا کردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن کمی نمک بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا کنید .
11. روش پختن نخود فرنگی :
وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید ، آن را با غلافش بپزید . بعد از پخت ،
نخود فرنگی از غلاف جدا میشود و روی آب می آید . این کار سبب میشود نخود
فرنگی طعم بهتری هم پیدا کند .
12. بیرون راندن حشرات از سبزیجات :
برای اینکه حشرات داخل سبزیجاتی ، مانند کلم ، گل کلم و نظایر آن را بیرون
بیاورید ، 15 دقیقه آن را در آب سردی فرار دهید که با چند قاشق چایخوری
نمک یا سرکه مخلوط کردهاید .
گردآوری توسط عقدونه .
عقدونه بزرگترین بانک اطلاعاتی مجموعه های تشریفاتی . معرفی تالار ، باغ تالار ، هتل تالار ، باغسرا و سالن همایش در مشهد .