تالار در مشهد , تالار شیک در مشهد , تالار ارزان در مشهد

.معرفی تالارها،باغ تالارها،هتل تالارها،باغسراها و سالن های همایش مشهد

تالار در مشهد , تالار شیک در مشهد , تالار ارزان در مشهد

.معرفی تالارها،باغ تالارها،هتل تالارها،باغسراها و سالن های همایش مشهد

چرا مربای شما خراب می شود؟

دوشنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۰۴:۴۵ ب.ظ

چرا مربای شما خراب می شود؟

شاید برایتان پیش آمده باشد که در پاره ای از مواقع، مربای شما هرقدر که جوشانده شود، باز رقیق و آبکی باقی مانده و به اصطلاح جانمی افتد.

آیا می دانید چرا؟ به دو دلیلی ممکن است مربا به این صورت درآید: اول اینکه امکان دارد میوه ای که برای این منظور انتخاب کرده اید بیش از اندازه رسیده باشد.به هر حال میوه و آب باید آرام آرام به درجه جوش برسد تا تمام پکتین یا ماده ژلاتینی و اسید موجود در میوه در آب حل شود و سپس شکر به آن اضافه کنید.

تالار در مشهد

حال ببینیم اگر مربا به این صورت درآید.چه کار باید بکنیم؟

ساده ترین راه آن است که مربا را دوباره بجوشانید و در ازای هرنیم کیلو مربا و آب، نصف یک لیمو ترش تازه به آن اضافه نمایید.در صورتی که مربای شما بیش از اندازه غلیظ شده، عاقلانه نیست که با افزودن آب، مربا را رقیق کنید.زیرا کپک خواهد زد.

از مربای سفت شده می توان برای تهیه تارت هلو؛ پودینگ ها و نظایر آن استفاده کرد.برای این منظور هربار قبل از مصرف مقدار لازم از مربا را برداشته آن را با آب رقیق کنید و درون تارت، کیک و هرشیرینی دیگری که مایلید بریزید.

چرا مربا کپک می زند؟

یکی از دلایل کپک زدن مربا آن است که کاملا پخته نشده است و با آزمایش بالا می توانید درمورد پخته شدن مربا اطمینان حاصل کنید.اگر مربای شما کپک زده است، یک لایه از روی آن را با قاشق بردارید بقیه مربا را دوباره بپزید.د این صورت دیگر تخمیر نشده و کپک نمی زند.

 

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۱۲/۱۷
علیرضا اشراقی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی